Tiborcz István, kastélyok, nők és a szégyenérzet

2016. november 29. 20:20 - pufferblog

Tiborcz István nem csupán egy közpénzeken hízó klánember, hanem egy szexista tapló is, aki nemhogy a nőket általában nem veszi semmibe, de a saját feleségének a létezése se érdekli, ha épp nincs ott.

Tiborcz István két mondatban csodálatosan összefoglalta annak a rendszernek a lényegét, amit ebben az országban kiépítettek. Így: 1. A magyar embernek semmi köze hozzá, hogy ők miből gazdagodnak meg, miközben ezt a gazdagodást segítendő, sajátjukként használják a közpénzeket. 2. Mivel a kérdező egy nő, a kérdése nem számít, vele kapcsolatban annyi a releváns, hogy jól néz-e ki, és hogy van-e férje…

Mondhatnánk, hogy ezek után semmi további magyarázatra nincs szükség. Lehet, hogy így is van, de én ezt most nem bírom ki, szóval tessék, elemezgessük csak kicsit ezt a két mondatot.

1.

Tiborcz István a miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek a férje, tehát Orbán Viktornak a veje. Tiborcz István meggazdagodása nagy vonalakban kb. úgy történt, hogy csináltak egy céget, ezzel megnyerettek egy csomó állami tendert, majd a vállalkozást drágán eladták.

Tiborczék – tehát Orbán Viktor lányáék – többek között a turai kastélyt vásárolják meg olcsón, majd jelentős állami támogatással felújítják. Tiborcz István persze hivatalosan nem vásárol meg semmit, a tulajdoni papírokon mások neve szerepel (az ilyen másokat strómanoknak szoktuk hívni), az övé csak felbukkan emitt és amott. Hogy aztán mit csinálnak majd a kastéllyal, az tulajdonképp mindegy, tutira nagyot kaszálnak majd az ügyleten.

Szóval itt mindenhol közpénzről, a magyar emberek pénzéről van szó. Amihez igenis van közük. Ráadásul Tiborcz azért is különleges eset, mert éppen a miniszterelnök lányával házasodott össze. Szóval a közpénz közvetlenül a miniszterelnök (lányának) családjához kerül.

2.

Tiborcznak zsigerből az jut eszébe a riporternőről, aki éppen egy viszonylag komoly ügyben tesz fel neki kérdést, hogy jól néz ki. És hát van-e férje? Mert ha nincs, ugye, akkor ez számára akár érdekes is lehet. Pedig hát az ő feleségének, Ráhelnek nagyonis van férje, de ez ugye mindegy… [Nana, az nem ugyanaz, a férfi az más, kacsintana itt ránk a tetszőleges kovácsákos… (És anyád hogy van?)] Persze, mondhatjuk, hogy Tiborcz így humorizál, de azt ugye mégsem gondoljuk komolyan, hogy ez vicces, mert nem az.

Tiborcz István itt bemutatja nekünk azt, mikor valaki a nőkről úgy gondolkodik, hogy Kövér László értelmezési tartományában vizsgálja Kovács Ákos értékkészletét. A nő két dolog lehet: szextárgy vagy anyaállat. Princípiumok. Ennyi. Valakihez tartozás és unokaszülés.

Kivételek persze vannak, de azok meg úgyis erősítik a szabályt, nem kell ezzel sokat foglalkozni. A nő nembaj az se, ha riporter, a kérdése nem releváns. A nő az csöcs meg segg, jól néz ki vagy szarul, ennyi.

Nem akarok nagy tanulságokat levonni. Úgy néz ki, Tiborcz István nem csupán egy közpénzeken hízó klánember, akinek fogalma sincs róla, hogy miért érdekel az bárkit, hogy ő az adófizetők pénzével úgy bánik, mintha a sajátja lenne. Ő – most már nyilvánvaló – egy szexista tapló is, aki nemhogy a nőket általában nem veszi szarba se, de a saját feleségének a létezése se érdekli, ha épp nincs ott, ahol.

Na, az ilyen emberek halála a sajtószabadság. Vagy annak a maradéka.

 

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://puffer.blog.hu/api/trackback/id/tr2412009638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

degeco 2016.11.30. 09:58:10

ki fogja ezeket bortonbe kuldeni?
A Jobbik vagy Donald Trump? Vagy a ketfaszu kutya?

kvadrillio 2016.11.30. 10:26:39

lemondott Gyárfás Tamás ? Nem értem ?!!! AZT MILLIÓK AKARJÁK, HOGY ORBÁN MONDJON LE ÉS MÉGSEM TESZI !!!

szsuzsanna 2016.11.30. 10:31:55

-szomorú, hogy a legidősebb királykisasszony egy beképzelt, suttyó, arrogáns senkiházit választott, -ez, magánügy lenne, ha:
-nem "tömnék" folyamatosan a mi pénzünkkel is, -látványosan, gátlástalanul..
-AZ viszont már félelmetes, hogy, már nem csak a legfőbb vezéreink, nyilatkozhatnak, válaszolhatnak, cinikus agresszióval, -DE, ez a senkiházi is...

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 10:50:26

Tehát aki kastélyt vesz az lop ?

Erre vonatkozóan kérnék kiegészítő információkat, bizonyítékokat.
Na nem annyit ami mondjuk egy büntetőügy elindításához elég, hisz ha ennyi lenne, gondolom megtettétek volna afeljelentést.
Elég annyi ami minimális hitelességet nyújt a cikknek.

És egy listát is.
Kik vettek eddig kastélyokat, és mennyit loptak.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 10:52:46

Egyébként ismerős a sztori.

Olcsón venni állami ingatlant, az állam az felújjítja.

Sőtt amit én ismerek sztorit, ott még az állam vissza is bérelte méreg drágán az új tulajdonostól.
Dupla lopás-

Gyurcsány Ferenc ingatlanszerzési gyakorlata volt ez a privatizáció idején többek között.
Rács mögé került ?

Zacskóstej 2016.11.30. 10:58:38

@Ballib cenzúrázók réme 19: A Birca-s felhasználóddal is szólj hozzá. Vigyél bele esetleg egy kis soros györgyöt meg libsizést is. Akkor jár a szorzó a kasszánál.

.., 2016.11.30. 10:59:58

@Ballib cenzúrázók réme 19: Na de miből vette azt a kastélyt? Na AZ volt a lopás.

http://vs.hu/gazdasag/osszes/hivatalosan-is-nyomoz-az-olaf-az-elios-ellen-0807#!s0

kvadrillio 2016.11.30. 11:14:00

A MINISZTERTANÁCS VÁLASZA AZ EGYHÁZBA ADOTT ISKOLÁK (AVAGY A KORMÁNY ÁLTALI ERŐSZAKOS HITTÉRÍTÉS...) vonatkozásában :

"""A magyar oktatáspolitikát most is azon alapértékek mentén szervezzük, amelyek Magyarországot és Európát az elmúlt több mint 1000 évben meghatározták. Minden magyar diáknak igenis szüksége van az olyan zsidó-keresztény alapértékekre, mint a család, a nemzet, a becsület, az erkölcs, vagy az elvégzett munka tisztelete.""

FENTI ERKÖLCSÖSSÉGET TAPASZTALJA NAP MINT NAP A MAGYAR NÉP, FŐLEG A KITERJEDT KORMÁNYZATI KORRUPCIÓK, EUS-PÉNZEK LENYÚLÁSA TEKINTETÉBEN !

SENKIRE, EGYETLEN MAGYAR EMBERRE SEM LEHET RÁERŐLTETNI ERŐSZAKOSAN SEMMIFÉLE VILÁGNÉZETET !!!!! A VILÁGNÉZET VÁLASZTÁSA A LEGALAPVETŐBB EMBERI JOG !!!

AMIT MOST AZ ORBÁN-KORMÁNY CSINÁL, AZT ERŐSZAKOS HITTÉRÍTÉSNEK HÍVJÁK !!!!!

kvadrillio 2016.11.30. 11:21:16

De mit is mondott pontosan Lázár János Mezőtúron, a helyi református iskola felújított ókönyvtárában, illetve a református templomban, az istentisztelettel egybekötött átadó ünnepségen?

Azt tudjuk bizton, hogy az elmúlt ezer esztendő magyar sikerei azon múlottak, hogy a fiatal magyarok keresztények, keresztyének voltak-e, és hogy mertek-e jó magyarokká válni. Ez volt a fő kérdés, és nekünk az a meggyőződésünk, hogy a magyar nevelésben és a magyar oktatásban ez a két legfontosabb tartópillér. És ennek rendeljük alá az új nemzeti alaptantervet, és ennek rendeljük alá a magyar oktatáspolitika megszervezését.

...Az első reakció Lázár szavaira egyébként a Pedagógusok Szakszervezetétől (PSZ) érkezett hétfőn. Közleményükben azt írják, nagyon remélik, hogy Lázár megszólalása nem más, mint magánvélemény, mert „egyetlen kormány sem kényszeríthet rá semmilyen világnézetet a nemzetre, (...) mert – az aláírt és kihirdetett nemzetközi szerződések rendelkezéseiből egyértelműen megállapítható – az állam az oktatás és a tanítás terén vállalt feladatainak gyakorlásakor köteles tiszteletben tartani a szülők vallási és világnézeti meggyőződését"

EGYSZERŰEN ELKÉPESZTŐ, AMIT EZ A KORMÁNY MŰVEL ! HOLNAPTÓL MAJD HOZNAK EGY TÖRVÉNYT, HOGY MINDEN MAGYAR MINDEN NAP IMÁDKOZZON ??? NETÁN ORBÁNHOZ ??? VAGY NE FÜRÖDJÖN SENKI MINT A KÖZÉPKORBAN ???

kvadrillio 2016.11.30. 11:25:47

CSAUCSESZKU.....ÉD BERLUSCONI IS EZT A HARÁCSOLÁST CSINÁLTA.......BELE IS BUKTAK ! :)

Találatok a következőre: TIBORCZ istván
Inkább erre szeretnék rákeresni: TIBORCZ ISVÁN
Keresési eredmények
Tiborcz István - 444
444.hu/tag/tiborcz-istvan
Tiborcz István új cége pont azt az épületet vette meg a komáromi ipari parkban, amit korábban egy dél-koreai autóipari cég új gyárának néztek ki. Az új gyárról ...
Magyar Narancs - Belpol - Fényből nyert milliárdok - Tiborcz István és ...
magyarnarancs.hu/belpol/fenybol-nyert-milliardok-93428
Meg lett mondva az országnak, hogy a svájci elitegyetemen tanuló Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a saját lábán áll. Az önállósodásukhoz persze ...
Tiborcz István – Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Tiborcz_István
2009 tavaszán négy vállalkozást alapított Tiborcz István és barátja, Erdei Bálinttal: ES Water, ES Gas, ES Audit és ES Light. A négy vállalkozás 2009 őszén ...
‎Családja · ‎Élete · ‎Hivatkozások · ‎Források
Sötét ügyek környékén emlegetik Tiborcz Istvánt | 24.hu
24.hu/kozelet/2016/10/27/sotet-ugyek-kornyeken-emlegetik-tiborcz-istvant/
2016. okt. 27. - Mint korábban említettük, nagyon úgy tűnik, hogy Tiborcz István – legalábbis bankszámlája – érdekelt a kastély- és villabizniszben utazó ...
Orbán Ráhel férjét kidobták egy taxiból - Népszava
nepszava.hu/cikk/1098684-orban-rahel-ferjet-kidobtak-egy-taxibol
2016. júl. 1. - Tiborcz István, a miniszterelnök veje igen kellemetlen helyzetbe került tegnap éjszaka, és nem csak azért, mert találkozott egy emberrel, aki ...
Friss hírek
A hírhez tartozó kép
Tiborcz zavarában megkérdezte a Hír TV újságíróját, van-e férje, mert olyan szép
24.hu‎ - 2 napja
A kastélyok, Pharaon, Tiborcz István háromszöget járja körbe a Hír TV Célpont című ...
Tiborcz a kastélyvásárlásról: Mi közük hozzá?
mno.hu‎ - 2 napja
További hírek – tiborcz istván
Tiborcz István - Blikk
www.blikk.hu/tiborczistvan
Tiborcz István rovat legfrissebb cikkei: Bahreinben hirtelen megváltoztatták az Orbán Ráhelről szóló cikket; Kínos - A tiszteletbeli konzuli ügynök is ott volt Orbán ...
hvg.hu - Tiborcz István
hvg.hu/cimke/Tiborcz_István
Andy Vajna és Tiborcz István köre összebútorozott a Pesti Vigadó szomszédságában. A miniszterelnök vejéhez köthető BDPST csoport újabb nagy értékű ...
Tiborcz István hírek - Hírstart
www.hirstart.hu/fk/tiborcz_istvan
Tiborcz István új céget vett, és megint állami pénzek közelébe került - A miniszterelnök veje bevásárolta magát az állami tendereken nagyon sikeres WHB ...
Tiborcz István - MNO
mno.hu/tag/Tiborcz%20István
08. 01. Költözés. Miért volt útban a Design Terminál? Elit szórakozóhelyet nyithatnak az Erzsébet téren, a Terminál helyén. Tiborcz Istvánékig érnek a szálak.

nu pagagyí 2016.11.30. 11:43:12

Tiborcz a nepotizmus bizonyítéka. Remélem eljön az idő, amikor a hatalmi visszaélések, a közvagyon megkárosítása és ellopása büntetendő lesz. A jelenlegi rezsim időszakát, mivel nyilvánvalóan sutba dobta a jogállami elveket, az alkotmányos intézményeket megszállta és a hatalom függvényévé tette, az elévülésből ki kell majd venni.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.30. 11:49:11

Ti álmagyar Soros bérencek, még a déli harangszó se hangzott el, de ti már megint támadjátok Orbán Viktort? Csak azért mert egy rendkívül sikeres nemzeti nagyvállakozóval házasodott össze a lánya?

Ellentétben a ti kismeber lányaitokkal, Orbán Viktornak a lánya olyan nemzeti ekötelezett magyar férfivalvel házasodott, aki nem pazarolta az idejét arra, hogy mihaszna áltudományokat tanuljon 5- 10 évig, hanem ami jövedelemszerző munkát Orbán Viktor lerakott Tiborc István nemzeti nagyvállalkozó elé, azt ő nem volt rest mind felvenni és elvégezni a rá kiosztott feladatot.

Tiborc István nem volt rest, s ahelyett hogy romkocsmában búslakodjon, inkább felpattant a traktorára és learatta magának a szabadon álló erdők fáit.

Amikor Orbán Viktor elhatározta hogy minden 10-ik magyar faluba LED lámpa kell, hogy a magyar családok és kis és közepes vállaklozások jól lássanak este, akkor Tiborc István nem volt rest céget alapítani és világossággal ellátni a magyar emberek lakhelyeit.

Amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy földterület kell a jövő gyárainak, akkkor Tiborc István nem volt rest megvenni ezeket a földeket, hogy a gyárak később tudjanak hol dolgozni.

Ha Orbán Viktor azt mondja, hogy kastély kell a magyar nagyvállalkozónak akkor Tiborc István nem pazarolja az idejét azzal, hogy értetlenkedjen, hogy hát ez minek? Hanem azonnal megfogja a munka dandárját és biztos hogy nem fog ráfizetni Orbán Viktor meglátásaira, amelyeket a jövő mindig igazolt.

Hát innen van pénze Tiborc Istvánnak hogy dolgos, szorgos munkával önálló nagylábon tudjon élni.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.30. 11:53:49

@Ballib cenzúrázók réme 19: "És egy listát is.
Kik vettek eddig kastélyokat, és mennyit loptak."

Értjük te nickhamisító álgyurcsányista pöcs. Most arra akarsz kilyukadni, hogy Matolcsy György. Meghogy közpénzek 10 milliárdjaiból.

Hát tegyél feljelentést Polt Péternél, aztán ő majd megmondja hogy volt-e lopás.
Na ugye hogy nem!
Oszt jó napot!

pamut 2016.11.30. 12:02:43

fideszes kollaboránsok!

HONNAN VAN AZ ORBÁN-CSALÁDNAK EGY MILLIÁRD FORINTJA????????????????

zöldapokalipszis 2016.11.30. 12:33:17

Kedves Cikkíró!

Hangsúlyozottan többi kérdést meg nem nyitva, szerintem teljesen félreérted, félremagyarázod Tiborcz visszakérdezését.
Ő ugye láthatóan úgy érzi, hogy a partizánakcióban lévő újságíró olyan kérdést tesz fel neki amihez semmi köze. Ezt próbálván vele érzékeltetni ő is feltesz neki egy olyan kérdést amihez tudja, hogy nyilván semmi köze. Szóval a kérdésnek szerintem semmilyen szexista, vagy bunkóság alapja nincs. Pont azt akarja megmutatni, mennyire nem lenne annak hely, ha ő ilyen kérdéseket tenne fel.

n3spr3ss0 2016.11.30. 13:09:24

Ilyen,mikor egy suttyót kirángatnak a ganéból.Nem igen találja a helyét.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.11.30. 15:33:33

@Ballib cenzúrázók réme 19: A Tiborcot is véded te tapló fideszes? Mondanám, hogy a büdös kurva anyádat , de nem mondom, mert volt gyerekszobám. Tényleg nem értem, hogy egy ember hogy süllyedhet ilyen mélyre.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.11.30. 15:34:49

@Ballib cenzúrázók réme 19: A fidesz meg jól elleste sőt tovább is fejlesztette. Gyurcsányt meg nem csukja le, csak folyamatosan kutyázza, hogy meglegyen neked a gumicsont. Ezt minek neveznéd ostoba fideszes?

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 15:40:34

@Zsákos Dildo:

Mivel védem a Tiborcot ?

Mekérdeztem egyrészt , hogy a kastály vásárlás számít-e lopásnak, hisz a blogba elhangzott vád szerint ezt tette.
És ha ez a véd, akkor megkértem írja le, miért számít lopásnak egy kastály megvétele.

Illetev még azt is meg merészeltem említeni, hogy volt már a történelem folyamán olyan, hogy az államtól valaki megvett valamit, majd támogatást is kapott rá, avgy felújjították azt.
Mitöbb Gyurcsány esetén vissza és bérelték méregdrágán.

-----

Ez mitől védelem ?
Ja mert az alternatíva az a tolvaj banda, aki éppen ezt tette, akik ilyen ingatlanbizniszekből gazdagodtak meg éppen ?
Gyurcsánytól, Molnár Gyulán keresztül Hunvaldig ?
Erről nem én tehetek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.11.30. 15:45:42

@Ballib cenzúrázók réme 19: A hozzászólásoddal annak adsz hangot, hogy ha már valaki csinálta ezt az általad nem kedvelt oldalon, akkor az nem bűn, ha a vajda és sleppje is csinálja. Mintha ez érv, vagy mentség lenne. Pedig ez még ront is a helyzeten, hiszen a mostani kormány annyira inkompetens, hogy még Gyurcsányt sem "tudja" sittre vágni, ha igazak ezek a vádak. És akkor még a vad szemkilövetőzésről nem is beszéltünk. Gyurcsány már abból is meggazdagodhatna, ha egyesével feljelentené a sok "szemkilövetőzőt". Mindeközben Gyurcsány bűneit úgy emlegeti a fideszes, mintha azok mentesítenék Viktort és bandáját. Ez a probléma.

kvadrillio 2016.11.30. 16:06:49

Titokzatos kórság gyengíti a magyar rendőröket a határnál.....hmmm..., a nu..., mellik kísérleti laborban csinálták ezt a biofegyvert ???...vagy csak eccerű CALICIVÍRUS, AMIT MINDEN ÉVBEN AZÉRT PÁROSÍTANAK ÖSSZE AZ INFLUENZÁVAL, MERT ÍGY MÉG TÖBBEN DÖGLENEK MEG A FÖLDÖN !!!
A CALICI VÍRUS JÓL LEGYENGÍTI AZ EMBEREKET, OCCT UTÁNA AZ INFLUENZA VAGY MEGŐLI VAGY SZERENCSÉVEL ÁTVÉSZELI.DE AZ ÖREGEK A CALICIBEN IS EL SZOKTAK PATKOLNI..... BASSZA MEG !

kvadrillio 2016.11.30. 16:08:48

megöli rövid ö-vel...welll ! :)

Zacskóstej 2016.11.30. 16:22:08

@Ballib cenzúrázók réme 19: "Ellentétben a ti kismeber lányaitokkal,"

Ehhez már pofa kell komolyan mondom. Egyszer valaki tuti elkap.

na-ki 2016.11.30. 16:25:26

Orban mit gondol a lanyarol igy gondolkozo vwjerol?
Orban mit gondol mikor ranez a 4 lanyara, kinek tartja oket? Es a lanyaik anyjat?

s 2016.11.30. 16:48:06

@degeco: "ki fogja ezeket bortonbe kuldeni?"

Senki. Akasztás lesz. És még viszonylag simán megúszták, mert lehetne pl. kerékbe törés is.

s 2016.11.30. 16:51:10

@Ballib cenzúrázók réme 19: poltpetike mellet mi a kurva anyádat akarsz, bazdmeg? Az a tarsolycsabit is megpróbálja kihúzni a szarból, bár én mindkettőjüket belelőném. Hogy ott rohadnának meg, ahol vannak.

s 2016.11.30. 16:54:28

@Ballib cenzúrázók réme 19: 6 kibaszott évetek volt, hogy bebasszátok oda. Miért nem tettétek? Talán csak nem azért, mert ti is pont ezt csináljátok és nem akarjátok, hogy amikor menni kell, akkor veletek is ez történjen? Egyébként ha ellopod a csokit a közértből és elkapnak, akkor nem érv az, hogy a lajoska is lopott, vele mi van. Rólad van szó. A te kibaszott lopásodról, nem máséról.

s 2016.11.30. 16:59:30

@pamut: Olyan kevés? Biztos nagyobb címlettel fizettek egy fagyizóban és az volt a visszajáró.

s 2016.11.30. 17:00:36

@n3spr3ss0: Vissza kell oda baszni, nincs más megoldás.

s 2016.11.30. 17:01:58

@zöldapokalipszis: A közpénzhez azért volna köze az újságírónak, mert az olvasóit érdekli a sorsa. Tehát nem magán érdeklődésből kérdez. Ez a munkája.

kvadrillio 2016.11.30. 17:32:42

2016. 11. 30. 05:00|Utolsó módosítás: 2016. 11. 30. 16:40|H. B. | Gazdaság
A magyarok kétharmada, a görögök háromnegyede késik a számlákkal
Nehezen jönnek ki a háztartások a fizetésükből
Cikk nyomtatása
Tízből négy magyar gondolja úgy, hogy nincs elegendő pénze a kiegyensúlyozott és méltányos életvitelhez – derül ki az Intrum Justitia legfrissebb kutatásából. Az idei felmérésben 21 ország 21 317 európai – köztük 1005 magyar – állampolgára vett részt. A válaszokból kiderült, hogy tavaly óta nőtt azon háztartások aránya, amelyek nem tudják időben fizetni a számláikat.

A cikk a hirdetés után folytatódik
„A kutatás rámutat, hogy a magyar családok jelentős részének vannak pénzügyi nehézségei” – mondta Felfalusi Péter, az Intrum Justitia vezérigazgatója. A megkérdezett európaiak 44 százalékával már legalább egy alkalommal előfordult, hogy késve fizették be számlájukat az elmúlt 12 hónapban – ennek fő oka az, hogy nem állt rendelkezésükre a számlák rendezéséhez szükséges összeg......

MERT AZ ORBÁN BÁCSI ÁLTAL A BÉKA SEGGE ALÁ LENYOMOTT RABSZOLGABÉREKBŐL NEM LEHET UNIÓS REZSITARIFÁKAT KIFIZETNI !....SZEGÉNY GECIMINIELNÖKÜNK ÍGY AKART A KÍNAIAKKAL VERSENYEZNI ?????

Netuddki. 2016.11.30. 17:35:57

@Ballib cenzúrázók réme 19: Éppen olyan surmó vagy mint a fideszes tolvaj példaképeid! Azt meg már hadd ne kelljen megmagyarázni egy tetves tolvajnak, hogy mitől lopás a lopás, tudod te azt magadtól is bazmeg.

kvadrillio 2016.11.30. 17:36:29

...hmmm....a bankok, pü-i szervezetek jöüvőre 2,4-2,7 %.os inflációt prognosztizálnak, mire orbán keresztyén-keresztény harácsoló.....1,6 %-os nyögdíjemelést adna.......és az olajárak is emelkednek, ami a szállítások megdrágulásával szintén meglódítja az árakat.....Ezt a kormányt télleg el kell tűűűűntetni !!!

kvadrillio 2016.11.30. 17:38:52

2016. 11. 30. 16:32|VG | Gazdaság
Feljebb mentek az árak az eurózónában
Cikk nyomtatása

Alapvetően megnyugtató inflációs mutatóval készülhet a kormányzótanács jövő heti ülésére az Európai Központi Bank (EKB): novemberben az eurózónában év/év alapon 0,6 százalékkal nöttek a fogyasztói árak az Eurostat előzetes adata szerint, ez 2014 áprilisa óta a legmagasabb érték. Az elemzők erre is számítottak az októberi 0,5 százalék után, arra azonban szinte minden kommentár figyelmeztet: az emelkedés jórészt annak köszönhető, hogy a bázisból kiestek a mainál alacsonyabb olajárak. Ezt igazolja az is, hogy az élelmiszer- és energiaárak nélkül számolt maginfláció üteme csak 0,8 százalék lett – ezzel már negyedik hónapja ragadt ezen a szinten –, vagyis az igazi, inflációt is gerjesztő élénkülés még nem indult be.

Az EKB várhatóan december 8-án dönt arról, hogy változtat-e 2015 márciusa óta tartó, többször kibővített kötvényvásárlási programján, amelyet a jelenlegi vállalás szerint legalább 2017 március végéig folytat. Az elemzők többsége arra számít, hogy legalább meghosszabbítják a program minimális határidejét, várhatóan jövő szeptemberig, Mario Draghi , az EKB elnöke pedig azt sem zárta ki az El Paísnak adott, a jegybank honlapján megjelent interjúban, hogy a most 80 milliárd eurós havi keretet is megemelhetik.

A döntés a szokottnál is több bizonytalansági tényező határozhatja meg – köztük például az, hogy mit várnak Donald Trump megválasztott amerikai elnök gazdaságpolitikájától vagy az olajáraktól –, mindenesetre elemzők szerint az ugyancsak jövő héten megjelenő új EKB-prognózis még a maginflációt övező lefelé mutató kockázatokra is figyelmeztet majd. Az EKB elnöke ugyanakkor úgy látja – hangsúlyozta az interjúban –, hogy 2018-2019-re elérhető lesz a jegybank célja, vagyis a valamivel 2 százalék alatti infláció.

Attilajukkaja 2016.11.30. 18:09:15

"az ilyen emberek halála a sajtószabadság"
Es a mi halalunk az ilyen semmirekello, opportunista, talpnyalo pillanatemberkek. Es egyre csak szaporodnak.

moletty 2016.11.30. 18:10:13

@Ballib cenzúrázók réme 19: Hogy basznád meg a kurva anyád hulláját a ravatalán te rohadt korcs fidesz csicska, bérenc fasszopó állat ! Az ilyeneket agyon kell verni és a hullájukat kiszögelni a hidfőkre !

morph on deer 2016.11.30. 18:20:00

@Ballib cenzúrázók réme 19:
"Ja mert az alternatíva az a tolvaj banda, aki éppen ezt tette, akik ilyen ingatlanbizniszekből gazdagodtak meg éppen ?
Gyurcsánytól, Molnár Gyulán keresztül Hunvaldig ?"

Nem nem..!
Szerintem mi értettünk félre, mindnyájan! Mert a látszat alapján ítélünk!
A látszat ugyanis azt a feltételezést látszik megerősíteni, hogy te egy sötét fideszes vagy, pedig nem!
Dehogy!
Mert csak egy olyan fideszes vagy, akinél szintén a Tiborcz gondoskodott a világításról!
Azért van ez a homály...

Ami azért érthető, valljuk be.!

Netuddki. 2016.11.30. 19:35:55

Ja, mióta az orbán veje a felelős a közvilágításért, egyre sötétebb Magyarország.

halaloszto 2016.11.30. 19:51:52

@zöldapokalipszis: teljesen egyetértek. ennek ellenére azért mégiscsak jellemzi a faszit hogy pont ez jutott eszébe. megkérdezhette volna azt is hogy mit evett ebédre...

kewcheg 2016.11.30. 19:52:15

Fiatal,tehetséges,feltörekvő vállalkozó a Laborcz.Most az a baj,hogy ki a neje? Jobb lett volna ha a nej egy könyvtár-ruhatár szakos tanárhoz megy férjül? Azér ő se hülye, olyanhoz megy aki halad,aki boldogul.Mindenkinek van lehetősége indulni földekért,meg világítás,kastélypályázatokon. Egyébkén szerintem arra megy ki a játék hogy a Laborcot összeugrasszák a nejével.Azért küldtek direkt egy szép riporternőt kérdezni őt, hát persze hogy nincs fából a csávó, persze hogy tetszik,kinek ne tetszene? Piszkos kis játék,hogy el akarják csábítani a férjet a feleségtől, a gyerektől. ....

Szelid sunmalac 2016.11.30. 20:15:43

@Ballib cenzúrázók réme 19: Mi lenne, ha mondjuk csak kernenk ra egy fuggetlen vagyonosodasi vizsgalatot? Gondolom onkent belemenne, igaz?

Szelid sunmalac 2016.11.30. 20:17:54

@kewcheg: Te...te tenyleg...aaa...nem.....ennyire hulye nem lehet ember, mert akkor ehenhalna....de...ezt komolyan nem hiszem el.

ember100 2016.11.30. 21:30:33

@kewcheg:
Helló !

Látom látom NEM ÉRTED A LÉNYEGET !
A vezír lánya BÁRKIHEZ hozzámehetett volna abból gazdag lesz.
Nem egy jól menő üzletemberhez ment hozzá csak a vezír gazdag embert csinált belőle a MI EMBEREK adófizetők pénzéből.

kvadrillio 2016.11.30. 22:22:38

AHHHHHH...!!!...NAMOST......CASTROT AZ EGÉSZ VILÁG ISMERI !!!...KUBÁT IS !!! SŐT....GAZDASÁGI POLITIKAI HELYZETÉT IS ! ...A KÖRÜLMÉNYEIT IS !...

.....DE KI A FASZ...AZ A DÖMÖTÖR CSABA ???????????! ..:o)))

A Trump-vonatra szállt fel Magyarország a világot megosztó Castro-ügyben
ivand
ivand követés
joobs
2016.11.30. 19:14

Fidel Castro nem hős, hanem vérben tocsogó diktátor

– ezt mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfőn a parlamentben. Ezen kívül a magyar kormány nem nyilatkozott hivatalosan a meghalt kubai vezérről, úgyhogy megkérdeztük a külügyet, terveznek-e megszólalni. Megkeresésünkre a Külgazdasági és Külügyminisztérium jelezte, hogy
pontosan Dömötör Csaba mondata a kormány álláspontja Castro személyével kapcsolatban.

kvadrillio 2016.11.30. 22:24:29

@kvadrillio: biztos a Dörmögő Dömötüörnek az öccseehhhh...:OI)

morph on deer 2016.11.30. 23:20:21

@kvadrillio:
"Fidel Castro nem hős, hanem vérben tocsogó diktátor"

Ehhez képest ma egy sima utánfutón láttam, semmi tocsogás!
Tényleg!

Nyitott dzsip, nyitott, olajzöld utánfutóval. Azon egy nagyobb üveg oldalú doboz, alatta egy kissebb faláda, réz fogantyúval, tetejére terített zászló.
Igaz, volt luxus is!
Az utánfutó oldalai meg az üvegdoboz közti hely sima fehér rózsákkal volt kitöltve.
Amúgy semmi csicsa.
Se zenekar, se felvezetés, se semmi.

Még csak egy kis tocsogás sem!
Ki érti?

s 2016.11.30. 23:45:57

@na-ki: Azt gondolja, hogy pénzért szopó, baszó ócska kurvák. Nem is téved túl nagyot.

s 2016.11.30. 23:55:31

@kewcheg: Remélem ezt komolyan gondoltad. Mert viccnek elég szar lenne.

s 2016.11.30. 23:57:53

@Szelid sunmalac: A rógántónióra is hiába kérnél. Ezek védve vannak minden törvényes eljárással szemben. Itt csak az segít, ha egy vihar alkalmával agyonbassza a villám. Mindegyiket. Ekkora mázlink pedig nyilván nem lesz.

s 2016.12.01. 00:02:48

@ember100: Ha nem fordulna ki a belem annak gondolatától, hogy azt a tripperes, gülüszemű cigány kurvát kell megbasznom hetente háromszor, akkor simán feleségül vettem volna akár én magam is. Van a meggazdagodásnak talán ennél könnyebb módja is, de ha nincs, akkor inkább maradjon az ember szegény. Hogy apukát idézzem: "Ilyen áron nem kell."

s 2016.12.01. 00:07:42

A kurva anyját az egész telibebaszott fidesz csürhének egyébként. Remélem elevenen elrohadnak ott, ahol éppen vannak.

Attilajukkaja 2016.12.01. 09:41:44

@kvadrillio:
"Fidel Castro nem hős, hanem vérben tocsogó diktátor"
Nem tudom, ki az a Dömötör Csaba, de csak reszben van igaza. Fidel kezehez eleg sok ver tapad, ahogy mindenkinek, aki aktivan haboruzott mar, es a diktator is stimmel. Ugyanakkor hos is a nepe szemebe, es sokan oszinten kedvelik ot Kubaban. Nem felejtik el azt a valodi szabadsagharcot (itt nem valami orbani szajkaratekodasra gondolok), amit Fidel vezetett, hogy megszabaduljanak az amcsi elnyomastol. Nem felejtik a sok szocialis fejlesztest sem, amit a forradalom gyozelme utan kezdemenyezett az oktatasban, egeszsegugyben, a rasszizmus eltorleseben stb. A gazdasagi nehezsegek ellenere, sokan meg mindig hoskent tekintenek ra.
Fidel es battyja, Ramon annak idejen egyaltalan nem voltak kommunistak, mig az occse Raul mindig is az volt. De a forradalom utani idoszakban Fidel rakenyszerult a SzU es a Varsoi Szerzodes segitsegere, nem volt mas valasztasa. Es innen mar elindult a lejton, az emberi jogok is suttba lettek vagva.

kewcheg 2016.12.01. 19:32:23

@Attilajukkaja: Pontosan. És meg kell nézni,utolsó útjára egy párezer dolláros, minimum húszéves ruszki terepjáró vontatta egyszerű kétkerekű utánfutón ment. Gyanítom,nem maradt utána részvény,arany, kincseskamra......

Attilajukkaja 2016.12.02. 10:09:44

@kewcheg:
Fidel hive volt a kadari puritanizmusnak. Ez persze nem jelentette azt, hogy nem elt sokkal jobban, mint a nepe, hogy nem volt meg mindene. Ugyanakkor nem dijazta a most divatos urizalast. Ugy gondolta, ha Kuba annyira szarban van gazdasagilag, akkor maganak sem engedheti meg a dozsi-habzsit. Orbanek tanulhatnanak tole. Egy ido utan meg a szivarozast is abbahagyta, amikor a fiatalokat probalta leszoktatni az egeszsegugyi lobbi a cigarettarol. O azt is komolyan vette.
Lehet, sosem fogjuk megtudni, pontosan mennyi arany es kincs marad utana, de legalabb nem hivalkodott vele. Gyanitom, hogy nem sok, mert nem igazan szorult ra. Fidel arany kiskanallal szuletett a szajaban, de a "nep emberekent" halt meg.
Meglepo, hogy meg azok a kubaiak is elismerik a forradalmi erdemeit, akik azota sokkal fenyesebben elnek Miamiban vagy Spanyolorszagban, mint valaha is eltek Kubaban, es pont Fidel rezsimje elol szalltak hajora vagy repulore.

2016.12.08. 06:04:36

Kibaszott ellenszenves ez a tiborc gyerek. Látszik a sunyi képén hogy egy gonosz kis pöcs.

Attilajukkaja 2016.12.08. 10:07:16

@Diorella Queen:
Miert lenne gonosz? Csak egy erkolcstelen opportunista, aki "okosan" hazasodott be. Zsak a foltjat. ;o)
süti beállítások módosítása